Mijn verhaal

Mijn begin

Ik kwam eind 2014 in aanraking met de essentiële oliën van Young living, ik was op dat ogenblik nog actief als inspecteur bij de politie. 

Ik moet eerlijk bekennen, ik stond absoluut niet open voor deze alternatieve levenswijzen! Ik werd echter tot 4 keer toe uitgenodigd voor een presentatie en ik ben eigenlijk gegaan omdat ik er van af wou zijn. Ik dacht: Als ik nu gewoonweg één keer ga, dan ben ik er gelijk van af en hoef ik in de toekomst geen excuses meer te verzinnen...

Ik zag geen opportuniteit of meerwaarde in deze producten, maar ik kreeg een staaltje mee naar huis om op mijn paarden te proberen. En zo koppig als ik was, ik zou het wel eens bewijzen dat dit echt een hype was! Ik ging een paar weken later aan de slag met mijn project, ik testte de staaltjes die ik gekregen had...

En hierbij kwam ik voor mij tot de pijnlijke conclusie dat ik fout zat, die essentiële oliën werkte wel! Bij paarden ken je geen placebo effect, dus ik raakte overtuigd van de producten. 

In januari 2015 zat ik door mijn staaltjes en besloot ik na de nodige research... dat ik me een premium starterkit zou aanschaffen en dat ik me verder ging verdiepen in het gebruik hiervan op paarden. Ik schreef me in voor een cursus met paarden in Amerika EN ik werd met verstomming geslagen! Elke toepassing die ik in mijn holistische massage ging gebruiken, bleek aan te slaan! Ik kreeg continu berichten van mijn klanten, de succesverhalen stapelden zich op. 

Op een gegeven ogenblik besloot ik om de producten ook voor mezelf te gebruiken! Deze producten hebben niet alleen het leven van de dieren die ik via mijn bedrijf Equivibes behandelde veranderd, maar stilaan kregen ze ook impact op mijn leven! 

Ik werkte in 2015 nog bij de politie en de oliën ondersteunde mij enorm, ik sliep weer goed desondanks mijn wisselende posten,... Dit was iets waar ik werkelijk al jaren mee sukkelde en je kon dit zien! Ik had continue donkere randen onder mijn ogen, was futloos, mijn haren waren dun en mijn huid verkeerde in een niet zo gezonde toestand. Zelf had ik echter niet in de gaten hoe ongezond mijn levensstijl was, totdat ik de Ningxia Red begon te drinken! Op minder dan 2 maanden ging ik van uitgebluste zombie modus terug naar een energierijke dertiger. 

Om het even aan te tonen, toon ik je graag volgende foto's!!! 

OldDeze foto is slechts 2 maand later getrokken... 

after


Op dit ogenblik kon ik niet anders dan alle goede eigenschappen van Young living erkennen! En ik besloot dan ook om andere mensen te informeren en te adviseren! 

Mijn intentie om hier effectief zakelijk mijn leven mee uit te bouwen is echter pas gekomen nadat ik door mijn werk als politie inspecteur met PTSS te kampen kreeg (Post traumatisch stress syndroom). Ik had op zeer korte tijd enkele nare interventies meegemaakt, door de politie cultuur wilde ik me aanvankelijk niet laten kennen. Ik wilde me niet laten bestempelen als zwak, dus ik bleef gaan... en dit resulteerde uiteindelijk in een heuse persoonlijke crash! Ik heb hierbij om hulp gevraagd aan mijn overste, doch ik bleef in de kou staan. Ik stond er helemaal alleen voor, ik had slechts een handvol collega's waarbij ik terecht kon. Dit raakte me diep en ik ging door een hel. Ik kreeg het allemaal niet verwerkt, had meer slapeloze nachten dan nachten waarin ik kon slapen. Uiteindelijk sloeg voor mij het noodlot toe en ik kon niet meer functioneren binnen mijn job. Zelfs op dit ogenblik was de enige steun die ik kreeg, de controle geneesheer om te zien of ik wel effectief 'ziek' was! 

Young living heeft me mijn leven terug gegeven! Ik ben de oliën die ik het meest wantrouwde gaan gebruiken, de feelingskit, trauma life en in het bijzonder heel veel release! De oliën kregen me terug op de been en ik kon terug gaan werken... maar ik kon er niet meer aarden. Ik vond mijn draai niet meer tussen de mensen die me maanden eerder de rug hadden toegekeerd en besloot in loopbaanonderbreking te gaan.

Dit was voor mij gelijk het startschot van mijn Young living carrière! Young living heeft mijn leven veranderd en niet alleen op geestelijk vlak! Ik ben niet alleen uit mijn PTSS gekomen dankzij Young Living, maar ik heb ook een vitaal en chemisch vrij leven kunnen creëren! 

En dit wil ik voor iedereen mogelijk maken, mijn missie is dan ook om enerzijds zoveel mogelijk mensen te informeren over het feit dat zij ook voor een gezonde levensstijl kunnen gaan en stap voor stap kunnen kiezen voor een chemisch vrij leven! Anderzijds wil ik ook mensen begeleiden naar een beter leven op financieel vlak, ik heb financiële - en tijdsvrijheid pas leren kennen door Young Living! Ik word er dan ook super gelukkig van om mensen dit te helpen verwezenlijken. 

Mijn aanvankelijke reden om met Young living te starten, die loopt overal als een rode draad doorheen! Meer dieren helpen, meer paarden ondersteunen met Young living. Wil je hierover meer weten, klik dan snel door naar het rubriekje Equivibes. 

Wil je meer weten, je mag me altijd persoonlijk contacteren! Email me... 

Groetjes

Carolien