Waarom Young living?

None


Waarom kiezen wij voor de oliën van Young Living en bijvoorbeeld niet voor een ander merk essentiële olie? Er zijn er tenslotte genoeg te vinden. 

  • Kwaliteit

Kwaliteit vind ik echt super belangrijk en dit is dan ook gelijk de hoofdreden waarom ik voor Young living hebt gekozen! Bovendien bestaat Young living inmiddels 25 jaar en beschikken ze dus over de meeste kennis, ze zijn niet voor niets wereldleider op het vlak van essentiële oliën. 

Wat ik helemaal geweldig vind is het unieke 'seed to seal' principe! Dit houdt in dat zij geen enkel proces uit handen geven. Zij draaien volledig op zichzelf en dit is bovendien de reden dat zij als enige effectieve puurheid en authenticiteit kunnen bieden. Ze beheren echt werkelijk alles van de grond waarin het zaadje gestopt wordt tot het volledig verzegelde flesje. 

Waarom vind ik dit zo belangrijk? Vanuit mijn politie achtergrond komt niet alleen mijn nieuwsgierigheid, maar ook mijn achterdochtigheid. Ik ben volledig fan van de transparantie binnen Young living, zo kan je zowel aangekondigd als onaangekondigd een bezoek gaan brengen aan de Young living boerderijen over heel de wereld. Zelf ben ik inmiddels reeds op verschillende boerderijen gaan kijken en op sommige plaatsen heb ik zelf actief mogen meewerken aan het oogst -, plant - of destillatie proces. Ze telen hun planten bovendien over gans de wereld, op de plaatsen waar de planten in hun natuurlijke omgeving kunnen groeien. 

Om u dit een beetje te schetsen licht ik het graag even toe. Ik ben in 2016 voor het eerst naar de boerderij in Kroatie geweest, hier heb ik voor het eerst het 'seed to seal' proces kunnen ervaren! Ik mocht hier mee Helichrysum planten en heb kunnen zien hoe het bottelen van de flesjes in zijn werk gaat. In 2017 ben ik enerzijds voor Young Living naar Australië gevlogen om hier de Blue Cypress farm te gaan bezoeken, anderzijds ben ik ook nog naar Utah gegaan om daar de grote Young living farm te gaan bezoeken! Ik heb hier kunnen kennis maken met de lavender harvest en het destillatieproces dat er toegepast word! 

In 2018 hebben we ook niet stilgezeten, ik ging opnieuw naar Kroatie, ik ben Rozen gaan plukken in Bulgarijen, Lavender en Clary Sage gaan oogsten in Frankrijk, ik ben nogmaals naar Utah geweest en ik ben in Washington naar de Melissa farm en deze van de Northern Lights geweest! 

Young Living wordt tot in de puntjes gecontroleerd en verzorgd, er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de verbouwing van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Ze gebruiken enkel de olie uit de eerste destillatie, dus geen afgekookt of aangelengd product.

Inmiddels is Young Living zo groot geworden dat er ook partnership boerderijen ontstaan zijn. Deze werken uiteraard onder dezelfde principes als Young living. Zij moeten aan alle strenge voorwaarden voldoen, anders worden zijn niet erkend als partnerboerderij. 

Wil je hier nog meer over weten? Surf dan naar www.seedtoseal.com 


  • Aanbod

Young Living heeft op het gebied van essentiële oliën het grootste assortiment. Naast bijna 100 verschillende single of enkelvoudige oliën bevat beschikt Young living over het grootste gamma aan blends of samengesteld oliën.

Waarom vind ik dit laatste nu belangrijk?

Ons lichaam bestaat uit trillingen, die meetbaar zijn in een frequentie (Mhz). Deze trillingen geven aan hoe goed of hoe slecht we in balans zijn. Er zijn allerlei tabellen die aangeven welke lichaamsfuncties over welke trillingsfrequentie beschikken.

Om u een voorbeeld te geven, om het zelfherstellend vermogen van ons lichaam te activeren op emotioneel of spiritueel vlak dienen wij onze trillingsfrequentie naar meer dan 92 Mhz te krijgen. Als we uitsluitend enkelevoudige oliën gebruiken waarvan we de trillingsfrequentie niet kennen, kunnen we onszelf niet afdoende helpen. MAAR ik zie veel mensen andere oliën mengen en bijgevolg hebben ze totaal geen zicht op welk niveau ze aan het werk zijn. En is het vaak pure geld en tijdverspilling.

Als ik bijvoorbeeld een paard met een emotioneel trauma wil ondersteunen, moet ik me bijvoorbeeld richten op de oliën RELEASE en TRAUMA LIFE. Beide olie blends zijn er voor ontwikkeld om op de juiste therapeutische frequentie te werken! Dit is voor mij een super belangrijk gegeven, want zomaar olie gebruiken om ze te gebruiken heeft geen zin. 


  • GEEN VERPLICHTINGEN EN TOCH 24% KORTING

Bij Young Living krijg je vanaf het moment dat je ‘wholesale member’ bent meteen 24% korting op je bestellingen. Je bent niet verplicht om eerst iets anders af te nemen of een bepaald programma te volgen, voordat je bijvoorbeeld een bepaalde olie kunt aanschaffen. Je member login blijft één jaar actief en nadien verdwijnt het gewoon. 

Wil je echt voor een happy & healthy lifestyle gaan, dan hebben we een stap voor stap systeem waar je  nog tot 25% korting kunt verzamelen! Graag leg ik je dit uit, je mag me altijd mailen


  • Opvolging

Young living heeft er inmiddels 25 jaar geleden voor gekozen om niet via winkelverkoop te gaan, maar via networkmarketing. Gary Young, de oprichter deed dit om de simpele reden... de producten zijn te goed en te veelzijdig om ze gewoon in de rekken van een winkel te deponeren. Als je gewoon al kijkt naar alle toepassingsmogelijkheden van bijvoorbeeld lavendel, dan zou het jammer zijn dat je dit enkel koopt voor zijn rustgevende eigenschappen! 

En dat is nu net de enorme troef van Young Living! Mijn commitment naar iedereen die het vertrouwen stelt om via mij de producten aan te schaffen is simpel, je krijgt altijd begeleiding! Via facebook zijn er afgeschermde groepen waarin je gratis product training krijgt! Elke week zijn er nieuwe oliën die voor je uitgewerkt worden, diffuser tips, nieuwe producten,.... 

Dit zorgt ervoor dat je gewoon 100% kan genieten van je producten!!!